Tarte cu brânză de capră, sfeclă roșie, miere și nuci

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 250 g brânză de capră cremoasă – tartinabilă, 400 g sfeclă roșie coaptă, 100 g miere, 100 g miez de nucă, 100 g unt topit,1 ou, sare, piper.

Mod de preparare: 

  1. Unge o foaie de plăcintă cu unt, împăturește-o în 2, unge din nou, împăturește-o din nou în 2 și unge iar părțile neunse.
  2. Pune foia de plăcintă ușor încrețită, într-o formă de mini tartă. Continuă  până termini foile din pachet. Presară sare și piper.
  3. Adaugă sfecla roșie coaptă și bucățile de brânză.
  4. Dă la cuptorul încins la 190 grade pentru aproximativ 20-30 minute.
  5. Scoate și presară miere și nuci pe fiecare tartă.
  6. Servește cu o salată fresh de rucola și roșii cherry.