Linco Patisero Mini Rulouri Grecești cu brânză sărată

Cu brânză mizithra și brânză feta, inspirate din rețetele autentice grecești, fără conservanți sau coloranți, mini rulourile Linco Patisero vor fi nu numai ușor de preparat, ci și de savurat.

Ingrediente:

Aluat 63%: Făină de grâu, apă, uleiuri vegetale nehidrogenate (de palmier, bumbac, floarea soarelui, în proporții variabile), amidon de porumb, sare, zahăr.
Umplutură 37%: Brânză mizithra (49%), apă, griș de grâu, branză feta (6.5%), amidon din grâu, amidon modificat de cartof, sare, praf de albuș de ou, piper alb. Poate conține urme de susan.

Declarație nutrițională:

Declarație nutrițională 100g produs 1 porție = 125g %CR*/125g produs(1 porție)
Valoare energetică 1145kJ/274kcal 1431kJ/342kcal 17
Grăsimi 14.5 18.1 26
– din care acizi grași saturați 6.1 7.6 38
Glucide 27.4 34.3 13
– din care zaharuri 3.2 4 4
Fibre 1.5 1.9
Proteine 7.7 9.6 19
Sare 1.39 1.74 29
*CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/ 2000 kcal) 1 porție=100g. Conține 8 porții x 100g.

Gramaj: 500g

INSTRUCȚIUNI DE PĂSTRARE 

Produs congelat rapid 

A se păstra la -18°C.  A nu se prepara în cuptorul cu microunde. A nu se recongela după decongelare. Mod de păstrare acasă:, în congelator, la -18°C până la data inscriptionată pe ambalaj.

Tip ambalaj: tavă de carton
Termen de valabilitate: 18 luni

Recomandări de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2. Asezați mini-rulourile într-o tavă pe care o puneți în cuptor, pe raftul din mijloc.

3. Se coc timp de aproximativ 30 de minute, până se rumenesc.

4. Adaptați durata și temperatura de coacere în funcție de randamentul cuptorului dumneavoastră.

Nota: Mini rulourile se coc direct din congelator. Nu necesită decongelare.