Mere în foietaj

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 4 mere potrivite, 2 linguri zahăr tos, 1 lingură scorțișoară, 4 linguri cu caramel sau 12 caramele, 1 ou

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Curăță merele de coajă și de semințe.
  3. Taie foietajul în 12 fâșii egale.
  4. Tăvălește fiecare măr printr-un amestec de zahăr tos și scorțișoară.
  5. Îmbracă fiecare măr în 2-3 fâșii de foietaj.
  6. Unge foietajul cu puțin ou bătut și adaugă în fiecare măr o lingură cu caramel sau 3 caramele.
  7. Coace merele la 200 de grade 20-25 minute, în cuptorul preîncălzit.

Servește cu înghețată de vanilie.