Cornulețe cu magiun

Ai nevoie de: 1 aluat fraged Linco PATISERO; 250 g magiun de prune, 2 lingurițe esență de rom, 100 g miez de nucă copt și zdrobit, 80 g zahăr pudră.

Mod de preparare: 

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 190 grade.
  3. Coace miezul de nucă și apoi zdrobește-l cu sucitorul.
  4. Amestecă magiunul de prune cu esența de rom și nuca zdrobită.
  5. Întinde puțin aluatul cu sucitorul, taie-l apoi în 2 pe lungime. Taie dreptunghiuri potrivite.
  6. Pune câte 1 linguriță plină cu magiun, pe fiecare triunghi. Rulează apoi de la bază spre vârf, formând astfel cornulețe.
  7. Coace aproximativ 30 minute.
  8. Pudrează cu zahăr.