Sandwich dulce cu mascarpone și căpșuni - Linco PATISERO

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 200 g mascarpone, 200 g smântână vegetală, 200 g căpșuni

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 grade.
  3. Întinde puțin aluatul și decupează 12 discuri/biscuiți cu diametrul de 8 cm.
  4. Unge fiecare disc cu puțin ou bătut și presară zahăr tos pe fiecare disc.
  5. Coace discurile de aluat la 190 grade, 20 de minute.
  6. Bate smântâna vegetală împreună cu brânza mascarpone, 6-8 minute, până capătă consistența unei creme omogene.
  7. Lasă discurile de aluat să se răcească.
  8. Pe 6 dintre discuri pune 2-3 linguri cu cremă.
  9. Taie căpșunile în bucăți potrivite și pune pe fiecare din cele 6 discuri pe care ai pus crema, câteva bucăți de căpșuni.
  10. Pune apoi discul capac și presează ușor, astfel încât crema să unească cele două felii de aluat.
  11. Îndepărtează cu o spatulă, excesul de cremă de pe margini.
  12. Vei obține 6 burgeri dulci pe care trebuie să îi pui la frigider 4-5 ore, înainte de servire.
  13. Servește burgerii cu căpșuni proaspete.

     

Comments

comments