Minitarte cu ciocolată și zmeură - Linco PATISERO

5 minitarte cu diametrul de 10 cm

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 150 g ciocolată neagră cel puțin 50% , 150 g smântână pentru frișcă, 100 g zmeură

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Întinde puțin aluatul cu sucitorul, apoi decupează 5 cercuri cu diametrul de 13 cm.
  3. Unge formele de tartă cu puțin unt sau ulei.
  4. Adaugă aluatul în formele de tartă și presează ușor cu degetele, marginile tartei.
  5. Înțeapă aluatul cu furculița și pune formele la congelator 20-30 minute, înainte de coacere.
  6. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  7. Scoate tartele din congelator și unge marginile cu puțin ou bătut.
  8. Redu temperatura la 190 de grade și coace tartele 20-25 de minute.
  9. Încălzește smântâna pentru frișcă și adaug-o peste ciocolata neagră tăiată cubulețe, omogenizează.
  10. Umple tartele coapte cu cremă de ciocolată și decorează cu zmeură proaspătă.

Comments

comments