Sandwich cu înghețată

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 1 ou, 6 cupe cu înghețată, 2 linguri cu fistic mărunțit, 1 lingură cu zmeură liofilizată sau proaspătă, 2 linguri cu fulgi de ciocolată.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  3. Decupează 6 cercuri / discuri din aluatul foietaj.
  4. Unge fiecare disc cu puțin ou bătut.
  5. Coace discurile din foietaj la 210 grade, 15-20 de minute.
  6. Taie fiecare disc copt pe jumătate și adaugă câte 1 cupă de înghețată pe fiecare bază de disc.
  7. Adaugă capacul, formând astfel un sandwich.
  8. Dă fiecare sandwich prin fistic mărunțit, zmeură liofilizată sau fulgi de ciocolată.