Înnodate cu usturoi și parmezan

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 30 g unt topit, 3 căței de usturoi, 50 g parmezan ras, 1 lingură cu rozmarin proaspăt sau uscat, 1 ou

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  3. Amestecă untul topit cu cei 3 căței de usturoi tocați mărunt.
  4. Întinde untul topit pe toată suprafața aluatului.
  5. Presară parmezanul ras și rozmarinul.
  6. Taie apoi aluatul pe jumătate, pe lungime și pe lățime.
  7. Continuă să tai fâșii egale din aluat, late de 1-2 cm.
  8. Înnoadă apoi fiecare fâșie din aluat.
  9. Unge fiecare înnodată astfel formată, cu ou bătut.
  10. Coace înnodatele la 210 grade, 20-25 de minute.