Moriști cu zmeură

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 4 lingurițe cu gem de zmeură, 16 buc. zmeură, 1 ou, 1 lingură zahăr pudră pentru servit

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Taie aluatul în 4 bucăți egale.
  3. Taie cele 4 colțuri ale fiecărui pătrat de foietaj.
  4. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  5. Adaugă câte o linguriță cu gem de zmeură în centrul fiecărui pătrat de foietaj.
  6. Împăturește 4 colțuri ale fiecărui pătrat, formând astfel o morișcă de vânt.
  7. Unge cu puțin ou bătut fiecare morișcă.
  8. Coace moriștile la 210 grade, 15-20 minute.
  9. Servește cu puțin zahăr pudră.