Quiche cu Spanac și Brânză de capră - Rețete sărate - Patisero

Ai nevoie de: 500g aluat fraged simplu, 400g spanac, 200g brânză de capră, 4 fire ceapă verde, 4 ouă, 3 căței usturoi, 50g unt, 250ml smântână dulce, nucșoară după gust, sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul la temperatura camerei să se decongeleze bine. Apoi așază-l în forma de tartă, apăsând bine cu degetele pe margine. Înțeapă-l cu furculița din loc în loc. Dă la cuptor și lasă 15 minute.
  2. Călește în unt legumele pentru 10 minute, adaugă condimentele, rade nucșoara. Adaugă branza mărunțită și mai lasă pe foc încă 2 minute.
  3. Bate ouăle cu sare și piper. Adaugă smântâna dulce.
  4. Răstoarnă compoziția de legume și brânză în forma de tartă, apoi amestecul de ou cu smântână dulce. Dă la cuptor pentru 40 de minute.

Comments

comments