Minitarte cu cremă de mure și afine - Linco PATISERO

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 50 g mure, 1 lingură cu afine, 200 g cremă de brânză, 100 g iaurt grecesc, 2 linguri cu zahăr pudră cu vanilie, 150 g mure pentru decor, 100 g afine pentru decor, frunze de mentă pentru decor.

Mod de preparare:

  1. La aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Întinde puțin aluatul cu sucitorul și decupează 6 discuri de 13 cm în diametru.
  3. Unge 6 forme de minitarte cu diametrul de 11 cm, apoi adaugă în fiecare formă câte un disc din aluat și presează ușor pe margini.
  4. Înțeapă aluatul cu furculița din loc în loc și pune tartele la congelator, cca. 30 minute.
  5. Încinge cuptorul la 220 de grade, apoi redu temperatura la 190 de grade și coace tartele direct din cogelator, pentru 15-20 minute, până capătă o culoare aurie.
  6. Dă la blender 50 g mure cu 1 lingură de afine.
  7. Omogenizează crema de brânză cu cele 2 linguri de zahăr pudră și piureul de fructe.
  8. După ce tartele s-au copt și răcit, umple fiecare tartă cu crema de brânză și fructe.
  9. Decorează cu fructe proaspete și frunze de mentă.

Comments

comments