Minitarte cu cremă de brânză și căpșuni - Linco PATISERO

4 mini tarte cu diametrul de 11 cm

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 150 ml smântână pentru frișcă, 200 g cremă de brânză, 80 g zahăr pudră cu vanilie, 1 lingură cu suc de lămâie, 250 g căpșuni, mentă proaspătă.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  3. Întinde aluatul cu sucitorul, apoi decupează 5 forme rotunde cu diametrul de 15 cm, pentru 5 mini tarte.
  4. Pune aluatul în formele de tartă, înțeapă aluatul cu o furculiță, din loc în loc și pune formele la congelator 30 de minute.
  5. Bate cu mixerul smântâna pentru frișcă împreună cu zahărul.
  6. Apoi amestecă smântâna cu crema de brânză și omogenizează ușor.
  7. Coace tartele la 190 de grade 25-30 de minute.
  8. Umple tartele răcite cu crema de brânză și decorează cu căpșuni.

Comments

comments