Biscuiți sărați cu ierburi aromatice - Linco PATISERO

Ai nevoie de:1 aluat fraged simplu Linco PATISERO, 50 g parmezan ras, 2 linguri cu rozmarin tocat foarte mărunt, 6 crenguțe de salvie, 4 crenguțe de rozmarin, 4 crenguțe de cimbrișor, 1 ou.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 grade.
  3. Întinde aluatul și presară pe toată suprafața, parmezanul ras și rozmarinul tocat mărunt.
  4. Pune o foaie de copt deasupra aluatului și rulează apoi cu sucitorul, astfel încât parmezanul și rozmarinul tocat să intre în aluat.
  5. Pune apoi, din loc în loc, câte 1-2 frunze din ierburile aromatice.
  6. Adaugă din nou foaia de copt și presează ușor cu sucitorul, astfel încât frunzele aromatice să intre în aluat.
  7. Decupează biscuiți cu ajutorul unei forme rotunde sau cu un pahar pudrat cu puțină făină.
  8. Bate oul cu o furculiță și unge marginile biscuiților.
  9. Coace biscuiții la 190 de grade, 15-20 min.

Comments

comments