Minirulouri cu cârnăciori - Linco PATISERO

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 ou, 400 g cârnăciori de bere, 300 g iaurt grecesc, 1 cățel usturoi (ras), frunze de mentă (tăiate mărunt), coaja rasă și scursă de la 4 castraveți,1 fir de ceapă verde,1 praf de sare.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Taie aluatul în fâșii lungi, subțiri de cca. 1 cm grosime.
  3. Ia câte un cârnăcior și înfășoară-l într-o bucată de aluat și taie apoi aluatul.
  4. Încinge cuptorul la 200 de grade.
  5. Continuă așa până termini aluatul și cârnăciorii.
  6. Unge fiecare rulou de cârnăcior cu ou bătut.
  7. Coace rulourile la 200 de grade, 15-20 de minute.
  8. Pentru sos, amestecă toate ingredientele: iaurt, usturoi, mentă, castraveți, sare.
  9. Servește minirulourile cu sos și bere.

Comments

comments