Coșulețe de post cu legume

Ai nevoie de: un pachet foi fine de plăcintă, 2 cartofi fierți și dați pe răzătoare, 1 ardei kapia, 300g ciuperci, 1 praz mic, 1 legătură ceapă verde, 100ml ulei, pătrunjel verde, sare, coșulețe.

Mod de preparare:

  1. Toacă ceapa și prazul, apoi călește-le în 2-3 linguri de ulei. Adaugă ardeiul tocat mărunt.
  2. Taie foile de plăcintă în 6 pătrățele egale. Unge fiecare foaie cu ulei și așază câte două foi în fiecare formă de coșuleț.
  3. Călește separat ciupercile tăiate mărunt, adaugă cartofii fierți și dați pe răzătoare.
  4. Amestecă compoziția de ceapă cu cea de ciuperci.
  5. Umple fiecare coșuleț și dă la cuptor, la 180ºC, pentru 15-20 min.