Aluat Foietaj Pufos

Cu puțină imaginație și cu aluatul foietaj Linco Patisero poți pregăti diverse preparate delicioase, atât sărate, cât și dulci. Îl poți folosi simplu pentru saleuri cu sare, chimen sau susan sau cu diverse umpluturi: brânză, ciuperci, carne, mere sau cremă de vanilie.

Ingrediente:

Ingrediente: Făină albă de grâu (origine din UE), apă, uleiuri şi grăsimi vegetale
(de palmier, floarea soarelui în proporţii variate – origine UE şi din afara UE), emulsifiant (mono şi digliceride ale acizilor graşi), sare iodată, oţet din vin, acidifiant (acid citric). Produs în România.

FĂRĂ GRĂSIMI HIDROGENATE. FĂRĂ CONSERVANŢI. FĂRĂ COLORANŢI.

Declarație nutrițională:

Declarație nutriționalăper 100g produs
Valoare energetică1574kJ/378kcal
Grăsimi24,6g
– din care acizi grași saturați11,8g
Glucide34,2g
– din care zaharuri1,3g
Proteine4,7g
Sare1,05g

Gramaj: 400g

Recomandări de preparare:

  • Decongelați aluatul la temperatura camerei (aproximativ o oră). A nu se folosi până nu este decongelat total. Nu se decongelează în cuptor sau în cuptor cu microunde. Aluatul este gata preparat pentru coacere. Se poate prepara simplu (saleuri cu sare, chimen sau susan) sau, dupa preferință, cu diverse umpluturi: brânză, ciuperci, carne, mere, cremă de vanilie etc.
  • Produsele obținute din acest aluat se coc în cuptorul preîncălzit în prealabil la 220°C.
  • Temperatura ideală de coacere: 190°C
  • Durata de coacere: în funcție de randamentul cuptorului dvs. și de compoziția folosită.