Linco Patisero Placintă Grecească - Produse sărate - Patisero

Linco Patisero Placintă Grecească

Placintă grecească

Placinta Linco Patisero este inspirată din rețete autentice grecești, cu brânză mizithra și brânză feta. Fără conservanți, fără coloranți, dar cu un conținut ridicat de brânză în compoziție, plăcinta Linco Patisero nu este numai ușor de preparat, dar și o alegere cu siguranță apreciată.

Ingrediente:

Aluat 62%: Făină de grâu, apă, uleiuri vegetale nehidrogenate (de palmier, bumbac, floarea soarelui, în proporții variabile), amidon de porumb, sare, zahăr.
Umplutură 38%: Brânză mizithra (49%), apă, griș de grâu, branză feta (6.5%), sare, praf de albuș de ou. Poate conține urme de susan.

Declarație nutrițională:

Declarație nutrițională 100g produs 1 porție = 100g %CR*/100g produs(1 porție)
Valoare energetică 1174kJ/281kcal 1174kJ/281kcal 14
Grăsimi 14.6 14.6 21
– din care acizi grași saturați 5.9 5.9 30
Glucide 28.6 28.6 11
– din care zaharuri 5.4 5.4 6
Fibre 1.9 1.9
Proteine 7.8 7.8 16
Sare 1.25 1.3 21
*CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/ 2000 kcal) 1 porție=100g. Conține 8 porții x 100g.

Gramaj: 850g

INSTRUCȚIUNI DE PĂSTRARE 

Produs congelat rapid 
A se păstra la -18°C.  A nu se prepara în cuptorul cu microunde. A nu se recongela după decongelare. Mod de păstrare acasă:, în congelator, la -18°C până la data inscriptionată pe ambalaj.

Tip ambalaj: tavă de carton
Termen de valabilitate: 18 luni

Recomandări de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180°C, timp de 10-15 minute.

2. Scoateți capacul superior de carton și puneți plăcinta cu propria tava direct în cuptor, pe raftul din mijloc.

3. Se coace timp de aproximativ 45 de minute, până se rumenește

4. Adaptați durata și temperatura de coacere în funcție de randamentul cuptorului dumneavoastră.

Nota: Se coace direct din congelator. Nu necesită decongelare înainte de coacere.

 

Comments

comments