Foi Fine de Plăcintă - Patisero

Foi Fine de Plăcintă

Nu avem pic de conservanți în foile de placintă Linco PATISERO. Îți recomandam să le folosești în primele 4 ore de la decongelarea completă.

Ingrediente: făină albă de grâu (origine din UE), apă, amidon din porumb
(doar între foi, se pudrează foile de plăcintă pentru separarea acestora), sare iodată. Produs în România.

A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe partea frontală
a ambalajului. A se decongela total la temperatura camerei înainte de folosire.
A nu se recongela după decongelare. Produsul se consumă numai după preparare termica. Nu se decongelează în cuptor sau cuptorul cu microunde. A se păstra la -18⁰C***. Mod de păstrare acasă, în congelator: la -18 ⁰C***până la data inscripționată pe ambalaj. FĂRĂ CONSERVANȚI.

Declarație nutrițională per 100g produs
Valoare energetică 1283kJ/302kcal
Grăsimi 0,8g
– din care acizi grași saturați 0,2g
Glucide 63,7g
– din care zaharuri 1,1g
Proteine 9,9g
Sare 1,35g

Gramaj: 400g

Recomandări de preparare:

• Decongelați foile între 20 – 40 de minute, la temperatura camerei. A nu se folosi până nu sunt decongelate total. Nu se decongelează în cuptor sau în cuptorul cu microunde. Pentru ca foile să nu se crape după coacere, se ung cu ulei sau margarină, una câte una. Se pot folosi diverse umpluturi după preferință: cu brânză, ciuperci, carne, mere, nuci, dovleac.
• Temperatura ideală de coacere: la 190˚C (în funcție de randamentul cuptorului dvs. și de compoziția folosită).
• Minim 11 foi!

Comments

comments