Tartă mediteraneană cu brânză feta și roșii uscate - Patisero

Ai nevoie de: un pachet aluat fraged simplu, 80g anchois, 6-8 roșii cherry, 100g roșii uscate, coaja de la o lămâie, 3-4 căței de usturoi, 4 fire ceapă verde, 150 ml smântână, 3 ouă, 50g măsline, 100g brânză feta, oregano proaspăt, ulei, sare și piper.

Mod de preparare:

  1. Așază într-o formă aluatul decongelat la temperatura camerei și înțeapă-l cu furculița. Dă la cuptor, la 180ºC, pentru 15-20 min.
  2. Pregătește umplutura: Taie măslinele, roșiile uscate, roșiile cherry, fileurile de anchois, ceapa verde și usturoiul.
  3. Într-un bol, bate ouăle și toarnă deasupra smântâna și coaja de lămâie rasă. Toarnă compoziția peste aluatul copt.
  4. Adaugă bucăți de brânză feta si restul de ingrediente tăiate.
  5. Dă la cuptor, la 180ºC, pentru 35-40 min.

Comments

comments