Tartă inel cu mascarpone și piersici

Ai nevoie de: 500g aluat fraged dulce Linco PATISERO, 3 piersici coapte, 250g mascarpone, ulei pentru uns,  80g zahăr pudră, 100ml smântână lichidă, 50g fistic, fructe pentru decor.

Mod de preparare:

  1. Întinde aluatul și decupează fâșii late. Unge cu ulei formele de copt. Așază aluatul numai pe marginea formei. Pune în mijloc o bucată de hârtie de copt. Umple-o cu orez sau boabe de fasole. Dă la cuptor la 180º pentru 25-30 minute.
  2. Bate smântâna pentru frișcă cu 50g zahăr pudră. Omogenizează mascarponele și adaugă treptat frișca bătută.
  3. Cu ajutorul unei spatule, pune crema numai pe jumătatea interioară a inelului, apoi adaugă piersicile tăiate cubulețe. Pudrează cu restul de zahăr și decorează cu fistic și alte fructe.