Tartă cu caise și înghețată de ciocolată - Rețete dulci - Patisero

Tartă cu caise și înghețată de ciocolată

Ai nevoie de: 500g aluat fraged dulce Linco PATISERO, 500g caise proaspete, 6 linguri zahăr tos, zahăr pudră și mentă pentru decor. Recomandare: se poate servi cu înghețată de ciocolată.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se decongeleze bine. Întinde-l cu sucitorul până ajunge la 3mm grosime. Așază aluatul în forma de tartă, lăsând în margine un pic de aluat în plus, deoarece la copt se mai strânge. Înțeapă-l cu o furculiță. Dă la cuptor, la temperatură moderată pentru 15-20 minute.
  2. Feliază caisele, amestecă-le cu 5 linguri de zahăr tos. Adaugă-le peste aluatul de tartă.
  3. Dă la cuptor la temperatură medie pentru 35-40 minute.
  4. Ornează cu zahăr pudră, mentă proaspătă. Îți recomandăm să servești tarta de caise cu o cupă de înghețată de ciocolată.

Comments

comments