Rulouri cu ciocolată - Linco PATISERO

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 300 g zahăr brun, 100 g unt, 200 g ciocolată neagră, 100 g ciocolată albă

Mod de preparare:

  1. Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Taie foile în 2 părți egale, pe lung. Vei obține 26 de fâșii.
  3. Unge fiecare fâșie de aluat cu puțin unt topit, presară 1 linguriță cu zahăr brun și rulează strâns.
  4. Încinge cuptorul la 210 grade, apoi redu temperatura la 190 de grade.
  5. Procedează la fel până ce termini toate foile.
  6. Unge rulourile astfel formate cu puțin unt pe deasupra și presară puțin zahăr brun.
  7. Coace rulourile la 190 de grade, 20-25 de minute.
  8. Topește ciocolata neagră și ciocolata albă, în cuptorul cu microunde, 10-20 de secunde.
  9. Scufundă fiecare rulou în ciocolata neagră, apoi presară peste puțină ciocolată albă.

Comments

comments