Împletită cu usturoi, camembert și miere

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 1 ou, 1 bucată brânză camembert 240 g, 2 căței de usturoi, 30 g unt topit, 1 lingură cimbru proaspăt sau uscat, 2 linguri miez de nucă.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Unge toată suprafața aluatului cu unt topit.
  3. Adaugă cei doi căței de usturoi, dați pe răzătoare.
  4. Presară cimbru.
  5. Taie apoi aluatul în 10 fâșii egale.
  6. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  7. Împletește câte două fâșii, apoi unește toate fâșiile împletite, pentru a forma o coroniță.
  8. Cu coronița astfel formată, creează  un cerc în jurul brânzei camembert.
  9. Unge coronița din aluat foietaj cu ou bătut și presară deasupra brânzei miezul de nucă.
  10. Coace coronița astfel formată la 210 grade, 25-30 de minute.
  11. Servește coronița cât e caldă cu miere presărată pe deasupra.