Rulouri cu brânză sărată - Linco PATISERO

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 500 g telemea de vacă, 2 ouă, 100 g smântână 25% grăsime, sare, piper, 100 g unt topit pentru uns, 1 ou pentru uns.

Mod de preparare: 

  1. Încinge cuptorul la 190 de grade.
  2. Sfărâmă telemeaua și amestec-o cu cele 2 ouă bătute bine. Adaugă smântâna și potrivește gustul cu sare și piper.
  3. Unge fiecare foaie de plăcintă cu unt topit.
  4. Suprapune câte 2 foi și adaugă umplutura de brânză.
  5. Ruleaza strâns și taie foaia în 4.
  6. Unge fiecare mini rulou cu ou bătut.
  7. Coace aproximativ 30-35 minute, până se rumenesc frumos.

Comments

comments