Răsucite cu bacon

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 800 g, 36 felii subțiri de bacon (cca. 300 g), 1 ou, sare, piper,1 linguriță cu usturoi pudră.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  3. Taie aluatul pe lățime, în 3 bucăți egale (14 cm lățime, fiecare).
  4. Din fiecare bucată, taie apoi fâșii de 2 cm lățime (12 fâșii din fiecare bucată).
  5. Înfășoară o felie de bacon pe fiecare fâșie de aluat și răsucește.
  6. Procedează la fel până termini fâșiile de aluat și feliile de bacon.
  7. Bate oul cu sare, piper și usturoi pudră.
  8. Unge fiecare răsucită cu puțin ou bătut.
  9. Coace răsucitele 20 de minute la 200 de grade.