Portofele cu ciocolată și banane

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 450 g, 1 banană, 8 cuburi de ciocolată neagră, 1 ou

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Taie aluatul în 4 fâșii egale.
  3. Pune pe fiecare 2 din cele 4 fâșii, la distanțe egale, 4 felii de banană, 4  cuburi de ciocolată și din nou 4 felii de banană.
  4. Unge toate cele 4 fâșii de aluat cu puțin ou bătut.
  5. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  6. Adaugă cele 2 fâșii goale peste cele 2 fâșii de aluat cu banane și ciocolată și presează ușor cu ajutorul unei furculițe.
  7. Unge din nou cu ou bătut și coace la 220 grade, 20-25 minute.