Burger cu cremă de telemea - Linco PATISERO

Burger cu cremă de telemea

Ai nevoie de:  1 aluat foietaj Linco PATISERO 450 g, 1 ou, 200 g telemea, 100 g smântână, ½ ardei gras roșu, 1 fir de ceapă verde

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul sa se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Decupează din aluatul foietaj 6 cercuri/discuri egale.
  3. Unge fiecare cerc/disc cu puțin ou bătut.
  4. Încinge cuptorul la 220 de grade și coace discurile de aluat 20-25 de minute.
  5. Mărunțește brânza telemea și amestec-o împreună cu smântâna, ceapa verde și ardeiul gras roșu, tocate mărunt.
  6. Taie pe jumătate fiecare disc copt din aluat și umple-l cu 1 lingură de umplutură.

Comments

comments