Plăcintă la tavă cu umplutură cu brânză sărată - Produse sărate - Patisero

Preparată după o rețetă tradițională românească, plăcinta cu brânză sărată de la Linco Patisero poate fi un aperitiv ideal cu care să îi răsfeți pe cei dragi.

Ingrediente: Aluat (50%): făină albă de grâu (origine din UE), apă, ulei vegetal rafinat de floarea-soarelui, amidon din porumb, sare iodată. Umplutură (50%): urdă (50%) – origine din UE, brânză telemea (22%) – origine din UE, apă, griş din grâu, amidon modificat din porumb. Produs în România.

Informații nutriționale:

Declarație nutrițională pentru produsul nepreparat termic Per 100g Per porție = 1 felie plăcintă (aprox. 100g) %CR*/ 100g produs (o porție)
Valoare energetică 1149 KJ

278 kcal

1149 KJ

278 kcal

14 %
Grăsimi

Din care acizi grași saturați

15,3g

4,2g

15,3g

4,2g

21,9 %

21,2 %

Glucide

Din care zaharuri

26,9g

1,9 g

26,9g

1,9 g

10,3 %

2,1 %

Proteine 7,4 g 7,4 g 14,8 %
Sare 1,4g 1,4g 23,3 %

*CR- Consum zilnic de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/ 2000 kcal)
Conține 8 porții X 100g

INSTRUCȚIUNI DE PĂSTRARE:

Produs congelat rapid
• A se păstra la -18°C cu variații admise de ±3°C.
• A nu se recongela după decongelare.
• Produsul se consumă numai după preparare termică.
• Acest produs nu poate fi copt la cuptorul cu microunde.
Mod de păstrare acasă, în congelator: la -18°C până la data inscripționată pe ambalaj.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe laterala cutiei.

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:

1. Încălziți în prealabil cuptorul la 190°C (foc mediu).
2. Scoateți plăcinta din congelator și îndepărtați ambalajul exterior (cutia de carton și folia transparentă).
3. Introduceți în cuptor plăcinta congelată împreună cu tava.
4. Coaceți până la rumenire, 40-50 min, în funcție de randamentul cuptorului.
5. Pentru o plăcintă crocantă și aurie, cu 10 minute înainte de a fi gata, ungeți plăcinta cu 20-30 ml de lapte și un gălbenuș de ou bătut.
6. După coacere, se așază un șervet umed pe plăcintă și se lasă să se răcească aproximativ 20 minute.

Comments

comments