Mini tarte cu Dovlecei - Rețete sărate - Patisero

Ai nevoie de: 500g aluat fraged simplu, 1 bucată dovlecel, 50g parmezan, 250ml smântână dulce, 150g cașcaval ras, 4 fire ceapă verde, 2 ouă, pudră de chili după gust, sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Călește legumele tăiate mărunt pentru 12 minute și condimentează după gust.
  2. Bate ouăle cu puțină sare și piper. Adaugă smântâna dulce și cașcavalul ras.
  3. Lasă aluatul la temperatura camerei să se decongeleze bine. Întinde puțin aluatul și decupează forme rotunde.
  4. Așază aluatul în formele de tartă, apăsând bine cu degetele pe margine. Înțeapă-l cu furculița din loc în loc.
  5. Adaugă compoziția de legume, apoi amestecul de ou cu smântână dulce. Presară parmezanul.
  6. Așază formele de tartă pe tava de aragaz și dă la cuptor pentru 30 de minute.

Comments

comments