Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 conservă roșii pasate 400 g, 1 linguriță usturoi pudră, 1 linguriță zahăr brun, sare, piper, 1 lingură cu ulei, 1 ou, 1 legătură de ceapă verde.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Pentru sos, încinge uleiul, adaugă 2 fire de ceapă verde, tocate mărunt și sotează 3-4 minute.
- Adaugă zahărul brun, usturoiul pudră, sare și piper, apoi roșiile pasate.
- Dă focul la mic și gătește 15 minute până scade sosul.
- Lasă să se răcească.
- Încinge cuptorul la 220 de grade.
- Întinde aluatul cu sucitorul.
- Pune sos pe toată suprafața aluatului și ruleaza apoi strâns, ca o ruladă.
- Taie rondele din aluat și coace la 190 de grade aproximativ 15-20 minute.