Mini rulouri cu sos de roșii și usturoi

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 conservă roșii pasate 400 g, 1 linguriță usturoi pudră, 1 linguriță zahăr brun, sare, piper, 1 lingură cu ulei, 1 ou, 1 legătură de ceapă verde.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Pentru sos, încinge uleiul, adaugă 2 fire de ceapă verde, tocate mărunt și sotează 3-4 minute.
  3. Adaugă zahărul brun, usturoiul pudră, sare și piper, apoi roșiile pasate.
  4. Dă focul la mic și gătește 15 minute până scade sosul.
  5. Lasă să se răcească.
  6. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  7. Întinde aluatul cu sucitorul.
  8. Pune sos pe toată suprafața aluatului și ruleaza apoi strâns, ca o ruladă.
  9. Taie rondele din aluat și coace la 190 de grade aproximativ 15-20 minute.