Coșulețe cu roșii cherry, mozzarella și busuioc

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 100 ml ulei, 100 g mini mozzarella, 150 g roșii cherry, câteva frunze de busuioc, 2 linguri cu cremă de oțet balsamic

Mod de preparare:

  1. Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 200 grade.
  3. Unge fiecare foaie cu ulei și împăturește-o în 3 părți, având grijă să ungi din nou foaia după fiecare împăturire.
  4. Unge cu puțin ulei 13 forme de minitarte și așază în fiecare formă o foaie de plăcintă împăturită.
  5. Taie cu un cuțit excesul de aluat, pentru a forma un coșulet.
  6. Continuă tot așa până obții 13 coșulețe.
  7. Coace coșulețele în cuptorul încins la 190 de grade 25-30 de minute.
  8. Taie roșiile în sferturi, taie mărunt câteva frunze de busuioc și amestecă-le împreună cu o lingură de cremă de oțet balsamic.
  9. După ce s-au răcit, umple fiecare coșuleț cu bucăți de roșii cherry marinate, mini mozzarella și decorează cu frunze de busuioc.
  10. Stropește fiecare coșuleț cu puțină cremă de oțet balsamic.