Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 100 ml ulei, 100 g mini mozzarella, 150 g roșii cherry, câteva frunze de busuioc, 2 linguri cu cremă de oțet balsamic
Mod de preparare:
- Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 200 grade.
- Unge fiecare foaie cu ulei și împăturește-o în 3 părți, având grijă să ungi din nou foaia după fiecare împăturire.
- Unge cu puțin ulei 13 forme de minitarte și așază în fiecare formă o foaie de plăcintă împăturită.
- Taie cu un cuțit excesul de aluat, pentru a forma un coșulet.
- Continuă tot așa până obții 13 coșulețe.
- Coace coșulețele în cuptorul încins la 190 de grade 25-30 de minute.
- Taie roșiile în sferturi, taie mărunt câteva frunze de busuioc și amestecă-le împreună cu o lingură de cremă de oțet balsamic.
- După ce s-au răcit, umple fiecare coșuleț cu bucăți de roșii cherry marinate, mini mozzarella și decorează cu frunze de busuioc.
- Stropește fiecare coșuleț cu puțină cremă de oțet balsamic.