Rulouri cu brânză, șuncă și ceapă verde

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 100 ml ulei vegetal, 26 felii de șuncă sau bacon, 26 felli de brânză cheddar maturată, 26 felii de cașcaval, 4 fire de ceapă verde tocate mărunt

Mod de preparare:

  1. Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  3. Taie foile în jumătăți, pe lung.
  4. Unge fiecare fâșie cu puțin ulei.
  5. Adaugă pe fiecare fâșie o felie de brânză cheddar, o felie de șuncă, o felie de cașcaval și puțină ceapă verde tocată.
  6. Rulează strâns.
  7. Continuă până termini cele 26 de fâșii de aluat.
  8. Unge fiecare rulou astfel format cu puțin ulei și coace la 190 de grade, 20-25 de minute.
  9. Merg de minune cu un sos de roșii.