Coșulețe cu ciuperci și brânză de burduf

Ai nevoie de: un pachet foi fine de plăcintă, 2 ouă, 100g unt topit, 300g smântână grasă, 500g ciuperci, 1 legătură mărar, 1 legătură ceapă, 200g brânză burduf, ulei, sare, coșulețe.

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa tocată în 2-3 linguri de ulei. Adaugă ciupercile tocate mărunt și călește-le timp de 15 minute.
  2. Separat, bate ouăle împreună cu smântâna. Adaugă mărarul tocat mărunt, sare, brânza de burduf și amestecul de ceapă cu ciuperci.
  3. Taie foile de plăcintă în 6 pătrățele egale. Unge fiecare foaie cu unt topit și așază câte două foi în fiecare formă de coșuleț.
  4. Umple fiecare coșuleț și dă la cuptor, la 180ºC, pentru 15-20 min.