Coșulețe cu cartofi și cașcaval - Rețete sărate - Patisero

Ai nevoie de: un pachet foi fine de plăcintă, 250g cașcaval, 3 ouă, 6 cartofi fierți și dați pe răzătoare, 1 legătură ceapă, 250g smântână grasă, 100g unt topit, sare, piper, boia dulce, coșulețe.

Mod de preparare:

  1. Taie ceapa și amestecă cu cele 3 ouă și cu smântâna grasă. Adaugă cașcavalul ras și cartofii fierți, dați pe răzătoare. Asezonează compoziția cu sare și piper, apoi omogenizează.
  2. Taie foile de plăcintă în 6 pătrățele egale. Unge fiecare foaie cu unt topit și așază câte două foi în fiecare formă de coșuleț.
  3. Umple fiecare coșuleț, rade deasupra cașcaval, presară boia dulce și dă la cuptor, la 180ºC, pentru 15-20 min.

Comments

comments