Aluat fraged simplu - Patisero

Ideal pentru tarte aperitiv si saratele.

Ingrediente:

Făină din grâu, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță în proporții variabile), apă, emulsifianți (mono și digliceride ale acizilor grași, lecitină din soia), sare, oțet din vin, conservant (acid sorbic), aromă, acidifiant (acid citric).

Declarație nutrițională:

per 100g produs o porție = 50g %CR* pentru fiecare portie din 10 portii/porție
Valoare energetică 1881 KJ/ 451 kcal 940.1 KJ/ 225.5 kcal 11.3
Grăsimi 29 g 14.5 g 20.7
– din care acizi grași saturați 14g 7g 34.9
Glucide 41g 20.5g 7.9
– din care zaharuri 1.6 g 0.8 g 0.9
Proteine 5.6g 2.8g 5.6
Sare 0.5g 0.3g 4.6
*CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/ 2000 kcal)

Gramaj: 500g

Tip ambalaj: folie transparentă și cutie de carton
Baxare: 18 bucăți
Termen de valabilitate: 8 luni

Recomandări de preparare:

  • Decongelează aluatul între 20-40 de minute, la temperatura camerei. Nu se folosește până nu este decongelat total. Nu se decongelează în cuptor sau în cuptor cu microunde.
  • Folosește aluatul imediat după congelare, la temperatura camerei. E posibil să se rupă, însă se remodeleaza usor.
  • Înțeapă pe alocuri aluatul cu o furculița pentru a se coace mai bine.
  • Temperatura ideală de coacere: 190°C
  • Durata de coacere: în funcție de randamentul cuptorului., de compoziția folosită și de instrucțiunile din rețetă.
  • E posibil ca aluatul să miroasă ușor a oțet, deoarece conține oțet. La copt, mirosul dispare.

 

Comments

comments