Aluat fraged dulce - Patisero

Aluat fraged dulce

Ideal pentru tarte, biscuiți și plăcinte.

Ingrediente:

Făină din grâu, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță în proporții variabile), apă, emulsifianți (mono și digliceride ale acizilor grași, lecitină din soia), zahăr, sare, oțet din vin, conservant (acid sorbic), aromă, acidifiant (acid citric).

Declarație nutrițională:

per 100g produs o porție = 50g %CR* pentru fiecare porție din 10 porții/porție
Valoare energetică 1871.1 KJ/ 448kcal 935.5KJ/ 224kcal 11.3
Grăsimi 26.6g 13.3g 19
– din care acizi grași saturați 12.8g 6.4g 32.1
Glucide 46.5g 23.3g 8.9
– din care zaharuri 9.9g 4.9g 5.5
Proteine 5.6g 2.8g 5.6
Sare 0.2g 0.1g 1.9
*CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/ 2000 kcal)

Gramaj: 500g

Tip ambalaj: folie transparentă și cutie de carton
Baxare: 18 bucăți
Termen de valabilitate: 8 luni

Recomandări de preparare:

  • Decongelează aluatul între 20-40 de minute, la temperatura camerei. Nu se folosește până nu este decongelat total. Nu se decongelează în cuptor sau în cuptor cu microunde.
  • Foloseste aluatul imediat după congelare, la temperatura camerei. E posibil să se rupă, însă se remodelează ușor
  • Înțeapă pe alocuri aluatul cu o furculița pentru a se coace mai bine
  • Temperatura ideală de coacere: 190°C
  • Durata de coacere: în funcție de randamentul cuptorului, de compoziția folosită și de instrucțiunile din rețetă
  • E posibil ca aluatul să miroasă ușor a oțet, deoarece conține oțet. La copt, mirosul dispare.

Comments

comments