Somon în foietaj

Ai nevoie de: 1 pachet foietaj Linco PATISERO, 1 lingură ulei de măsline, 120 g baby spanac,  350 g somon proaspăt – file, sare, piper, 2 linguri cremă de brânză aromatizată cu usturoi și pătrunjel.

Mod de preparare:

  1. Lasă foietajul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 210 grade.
  3. Încinge puțin ulei într-o tigaie, adaugă spanacul. Potrivește gusutul cu sare și piper. Gătește cca 1 min.
  4. Întinde foietajul cu sucitorul. Adaugă un strat de spanac peste foietaj, apoi crema de brânză și somonul, peste care ai presărat puțină sare și piper.
  5. Împăturește totul și strânge bine marginile. Unge rulada cu puțin ou bătut, presară sare și piper.
  6. Coace 20-25 minute sau până ce foietajul s-a rumenit frumos.
  7. Lasă cca 10-15 minute, să se odihnească, înainte să porționezi.