Vol au vent cu cremă de brânză și somon afumat

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 1 ou pentru uns, 250 g cremă de brânză, 100 g somon afumat, 1 legătură chives sau ceapă verde

Mod de preparare: 

  1. Lasă aluatul foietaj să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Întinde puțin aluatul. Apoi, cu o formă rotundă de 4 cm diametru, decupează 20 forme.
  3. Cu o altă formă de 2 cm diametru, decupează centrul a 10 forme rotunde deja decupate.
  4. Pune câte un cerc fără centru, pe fiecare din cele 10 forme rotunde întregi.
  5. Unge formele de foietaj cu ou bătut.
  6. Coace formele, în cuptorul încins, pentru aproximativ 20-25 minute.
  7. Umple fiecare formă cu puțină cremă de brânză, somon afumat și chives sau ceapă verde.