Tartă cu cremă de brânză

Tartă cu cremă de brânză

Ai nevoie de: un pachet aluat fraged dulce, 150g unt topit, 500g cremă de brânză, 2 ouă, 100ml lapte, 150g zahăr, 2 linguri de făină, 4 linguri piure de fructe.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se decongeleze bine la temperatura camerei. Coace aluatul sub formă de biscuit la 180ºC. După ce se răcește, mărunțește-l, amestecă-l cu untul topit și apoi presează-l în forma dorită pentru cheesecake. Dă din nou la cuptor pentru 15 minute la 180ºC, apoi scoate din cuptor și micșorează temperatura la 130ºC.
  2. Amestecă crema de brânză cu ouăle, zahărul, laptele și făina. Toarnă compoziția în formă.
  3. Cu o linguriță, pune peste compoziție câte puțin piure de fructe din loc în loc, în cerc, apoi, cu o scobitoare sau băț de frigăruie, desenează, într-un singur sens, un cerc prin toate picăturile de piure, pentru a crea astfel inimioare.
  4. Dă din nou la cuptor pentru încă 45-50 minute.