Rulouri cu brânză picantă - Linco PATISERO

Rulouri cu brânză picantă

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 100 ml ulei vegetal, 650 g urdă, 2 ouă, 4 linguri cu sos dulce picant

Mod de preparare:

  1. Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  3. Mărunțește brânza cu o furculiță și amestecă cu 2 linguri sos dulce-picant și 2 ouă.
  4. Taie foile pe lungime în două părți egale, obținând astfel 26 fășii.
  5. Unge cu ulei fiecare fâșie, adaugă 1 lingură cu umplutură de brânză și rulează strâns.
  6. Continuă tot așa până umpli toate fâșiile.
  7. Unge rulourile gata formate și coace-le la 190 de grade, 20-25 de minute.
  8. Servește-le cu sos dulce-picant.

Comments

comments