Plăcintă cu spanac si feta

Ai nevoie de: 1 pachet foi Linco PATISERO, 100g unt, 800g spanac congelat, 1 praz, 2 linguri ulei, 3 ouă, 150g iaurt grecesc, 300g brânză feta, sare și piper.

Mod de preparare: 

  1. Toacă prazul și călește-l în ulei. Adaugă spanacul și continuă să călești.
  2. Ia de pe foc, adaugă ouăle, iaurtul și brânza.
  3. Unge fiecare foaie de plăcintă cu untul topit. Pune jumătate din foi la baza plăcintei. Adaugă umplutura.
  4. Unge foile rămase și așază-le deasupra plăcintei. Cu un cuțit zimțat, porționează plăcinta.
  5. Unge si ultima foaie cu unt și presară puțină sare.
  6. Coace la 180°C pentru aprox. 45-55 minute.