Plăcintă cu cremă cu cacao și alune de pădure

Ingrediente: Aluat (60%): făină albă de grâu (origine din UE), apă, ulei vegetal rafinat de floarea-soarelui, amidon din porumb, sare iodată. Umplutură (40%): zahăr (origine din UE), apă, ulei de palmier, sirop de glucoză, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, alune de pădure (8%) agenți de îngroșare (amidon modificat, celuloză, carboximetilceluloză), amidon din porumb, lapte praf degresat, lactoză, emulgator (lecitină din floarea soarelui), corector de aciditate: acid tartric, conservant: sorbat de potasiu, aromă, colorant (curcumină). Origine cacao și alune de pădure: din UE și din afara UE.
Produs în România.

Informații nutriționale:

Declarație nutrițională pentru produsul nepreparat termic Per 100g Per porție = 1 felie plăcintă (aprox. 100g) %CR*/ 100g produs (o portie)
Valoare energetică 1528 KJ

365 kcal

 1528 KJ

365 kcal

16.2 %
Grăsimi

Din care acizi grași saturați

18,5g

3,5g

18,5g
3,5g
25,7 %

17,7%

Glucide

Din care zaharuri

45,9g

14,4 g

45,9g

14,4 g

17,6%

16,0 %

Proteine 3,7 g 3,7 g 7,4%
Sare 0,7 g 0,7 g 11,7 %

*CR- Consum zilnic de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/ 2000 kcal)
Conține 8 porții X 100g

INSTRUCȚIUNI DE PĂSTRARE:

Produs congelat rapid
• A se păstra la -18°C cu variații admise de ±3°C.
• A nu se recongela după decongelare.
• Produsul se consumă numai după preparare termică.
• Acest produs nu poate fi copt la cuptorul cu microunde.
Mod de păstrare acasă, în congelator: la -18°C până la data inscripționată pe ambalaj.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe laterala cutiei.

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:

1. Încălziți în prealabil cuptorul la 190°C (foc mediu).
2. Scoateți plăcinta din congelator și îndepărtați ambalajul exterior (cutia de carton și folia transparentă).
3. Introduceți în cuptor plăcinta congelată împreună cu tava.
4. Coaceți până la rumenire, 30-40 min, în funcție de randamentul cuptorului.
5. Pentru o plăcintă crocantă și aurie, cu 10 minute înainte de a fi gata, ungeți plăcinta cu 20-30 ml de lapte și un gălbenuș de ou bătut.
6. După coacere, se așază un șervet umed pe plăcintă și se lasă să se răcească aproximativ 20 minute.