Pachețele cu vinete și telemea de capră - Rețete sărate - Patisero

Ai nevoie de: 500g aluat fraged simplu, 150g telemea de capră, 2 vinete, 1 ceapă, câteva ramuri cimbru, 30ml ulei de măsline, 1 ou, sare și piper după gust.

Mod de preparare:

1. Taie vinetele în cuburi mici, adaugă sare și amestecă bine. Călește-le în ulei 10 minute. Adaugă ceapa tăiată mărunt și mai lasă pe foc încă 5 minute. Presară cimbru, piper și ia de pe foc. Amestecă bine compoziția de vinete cu telemeaua de capră.

2. Lasă aluatul să se decongeleze bine, la temperatura camerei, timp de 2 ore. Întinde-l puțin cu sucitorul și decupează forme rotunde. Adugă compoziția de vinete. Pliază aluatul pentru a obține formele de pachețele.

3. Pune pachețelele în tava tapetată cu hârtie de copt, crestează-le cu cuțitul și unge-le cu un ou bătut.

Dă la cuptor pentru 25 minute.

Comments

comments