Sărățele cu cașcaval și chimen

Sărățele cu cașcaval și chimen

Ai nevoie de: 500g aluat fraged simplu, 150g cașcaval, 1 ou, chimen, mac sau susan.

Mod de preparare:Pasi Saratele Patisero-01

1. Lasă aluatul, la temperatura camerei, să se decongeleze bine.

2. Întinde-l bine pe masă cu sucitorul. Rade deasupra cașcaval.

3. Pliază aluatul și subțiază-l cu sucitorul până la 3-4mm grosime.

Pasi Saratele Patisero-02

4. Taie sărățelele cu ajutorul rolei dințate în fâșii de aproximativ 1,5cm lățime și 10-15cm lungime.

5. Unge-le cu un ou bătut și presară deasupra mac, susan sau chimen, după preferințe.

6. Coace sărățelele în cuptorul preîncălzit, timp de 10-15min, la 190°C (temperatură moderată).