Ciuboțele cu brânză

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 200 g telemea de vacă, 2 linguri cu smântână grasă, 1 lingură cu mărar tocat mărunt, 1 praf se sare, 1 ou

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Întinde aluatul cu sucitorul și decupează cu o formă rotundă cu diametrul de cca. 10-11 cm, 9 cercuri/discuri.
  3. Mărunțește brânza și amestec-o cu smântână, mărar și un praf de sare.
  4. Pune câte 1 lingură în centrul fiecărui disc de aluat și strânge cu grijă fiecare disc, sub forma unei ciuboțele.
  5. Unge fiecare ciuboțică cu puțin ou bătut.
  6. Încinge cuptorul la 220 de grade.
  7. Coace ciuboțelele 20-25 de minute la 210 grade.