Tartă sărată cu urdă și mărar - Rețete sărate - Patisero

Tartă sărată cu urdă și mărar

Ai nevoie de: 500g aluat fraged sărat Linco PATISERO, 500g urdă, 1 legătură mărar, 5 ouă, sare.)

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se decongeleze bine. Întinde-l cu sucitorul până ajunge la 3mm grosime.
  2. Dă la cuptor, la temperatură moderată pentru 15-20 minute. Așază aluatul în forma de tartă, lăsând în margine un pic de aluat în plus, deoarece la copt se mai strânge. Înțeapă-l cu o furculiță.
  3. Între timp prepară umplutura:
  4. 3. Amestecă brânza cu cele 5 ouă, mărarul tocat mărunt și sare.
  5. 4. Adaugă umplutura peste tartă și dă din nou la cuptor, la temperatură medie pentru 30-40 minute.

Comments

comments